Gehaakt kinderhesje

Cadeau van GirlyStuff.

Dit schattig gehaakte kinderhesje haak je heel snel en heel gemakkelijk. Een simpel ruitjespatroon omgehaakt met vasten en versiert met cirkeltjes in zachte pastelkleuren. We maakten dit hesje van Soft Fun van Scheepjes. Een heerlijk zacht garen wat heerlijk haakt en in veel kleurtjes verkrijgbaar is. Een goedkoper alternatief is Eliza van Jan Zeeman. Dit is ook lekker zacht en van dezelfde dikte. Je kunt voor de cirkeltjes gewoon restjes katoen nemen. We hebben dit hesje speciaal ontworpen voor op de baggy broekjes van GirlyStuff. Neem een eens een kijkje op hun site en laat je verrassen.

Heb je een GirlyStuff artikel gekocht? Stuur dan een mail naar Knitkids@ziggo.nl en je ontvangt een pdf van dit leuke patroon. Heb je hulp nodig bij het maken? Kijk dan naar de filmpjes op onze site.

Dit gehaakte kinderhesje is een samenwerking tussen  GirlyStuff en Knit Kids. Kopers van een GirlyStuff  baggy broekje krijgen van Knit Kids gratis het patroon van dit hippe hesje.

Veel plezier ermee!

 

Laat een reactie achter