kidszuidland
groep3
kidszuidland2
kidstwello
kidsrouveen2

Verjaardagsfeestje

Kinderen vinden een brei- en haak partijtje heel erg leuk. Een partijtje duurt ongeveer twee uur, we komen gewoon bij de jarige thuis. Leeftijd van de kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Pas dan is de motoriek goed genoeg ontwikkeld om te leren breien en haken. Maximaal 8 kinderen per partijtje.

We maken een leuk werkje, ieder kind gaat dus na afloop met iets leuks naar huis. Alle benodigde materiaal krijgen ze van ons. Ook nemen we iets lekkers mee om op te knabbelen tijdens het breien of haken.

De jarige krijgt van ons een passend cadeautje.

Prijs per kind 10 euro. Mail naar knitkids@ziggo.nl.

vrijgezellenfeest2

Vrijgezellenfeestje

Zoek je iets origineels voor een vrijgezellenfeestje of ander gezellig feest met vrienden en vriendinnen? Denk dan eens aan leren haken. Bijvoorbeeld een sexy kousenband voor de bruid, of bloemen om de dag te versieren. Wij hebben de leukste ideeën bedacht. Is er iemand linkshandig? Geen probleem, die leren we ook haken.

Neem contact met ons op zodat we het feestje helemaal op maat kunnen maken. Bubbeltjes erbij en het wordt gegarandeerd een succes. Richtprijs is 20 euro per persoon, een beetje afhankelijk van de wensen.

Mail ons met je wensen op knitkids@ziggo.nl