Tegenwoordig krijgen kinderen erg veel prikkels te verwerken. Breien en haken geeft rust in je hoofd. Een ideale uitlaatklep. Uit onderzoek weet men dat breien en haken hetzelfde effect heeft als yoga. Maar belangrijker nog, het is heel erg leuk! 

Marian 

Wie zijn de Knit Kids

 

Hallo,

Wij zijn Carla van Klaveren en Marian van Veelen, zussen. Wij hebben de liefde voor breien en haken van onze moeder en oma gekregen. Het is echt onze passie. We genieten ervan dat breien en haken weer helemaal hip is. Niet gek, want het is ongelooflijk leuk om te doen. Als je er eenmaal mee begint blijf je het altijd doen. Moeilijk? Nee hoor, met een beetje hulp en oefening kan iedereen het leren.

Wij zijn Knit Kids gestart omdat we het jammer vinden dat kinderen niet meer leren breien en haken. Niet alleen omdat het zo leuk is, maar ook omdat het goed voor je is. Het geeft rust en ontspanning, en is goed voor de ontwikkeling van je motoriek.

Op deze site plaatsen we iedere keer een nieuw werkje om te oefenen. Met deze gratis patronen maak je hele leuke dingen die niemand anders heeft. Ook hebben wij   korte filmpjes gemaakt van alle basistechnieken, zodat je altijd kunt kijken hoe wij het doen.

Daarnaast geven we cursussen, kinderfeestjes en workshops op campings en bso's. Meer weten? Mail dan naar knitkids@ziggo.nl.

 

 

 

Contact

We vinden het leuk om te zien wat je hebt gemaakt van Knit Kids. Ook ideeën zijn welkom. Je kunt je ideeën en foto's sturen naar knitkids@ziggo.nl.

Wil je een workshop of cursus volgen, of wil je dat Knitkids op je verjaardagsfeestje komt? Mail ons dan.

Natuurlijk vind ik het te gek als je ons volgt op Facebook.

KnitKids geeft verjaardagsfeestjes en workshops in heel Nederland.