Tegenwoordig krijgen kinderen erg veel prikkels te verwerken. Breien en haken geeft rust in je hoofd. Een ideale uitlaatklep. Uit onderzoek weet men dat breien en haken hetzelfde effect heeft als yoga. Maar belangrijker nog, het is heel erg leuk! 

Marian 

klein

Wie is de Knit Kid

Hallo,

Ik ben Marian van Veelen, ik heb de liefde voor breien en haken van mijn moeder en oma gekregen. Het is echt mijn passie. Breien en haken zijn nu weer helemaal hip. Niet gek, want het is ongelooflijk leuk om te doen. Als je er eenmaal mee begint blijf je het altijd doen. Moeilijk? Nee hoor, met een beetje hulp en oefening kan iedereen het leren.

Ik ben Knit Kids gestart omdat ik het jammer vind dat kinderen niet meer leren breien en haken. Niet alleen omdat het zo leuk is, maar ook omdat het goed voor je is. Het geeft rust en ontspanning, en is goed voor de ontwikkeling van je motoriek.

Op deze site plaats ik iedere keer een nieuw werkje om te oefenen. Met deze gratis patronen maak je hele leuke dingen die niemand anders heeft. Ook heb ik  korte filmpjes gemaakt van alle basistechnieken, zodat je altijd kunt kijken hoe ik het doe.

Doe je ook mee?

Contact

Ik vind het leuk om te zien wat je hebt gemaakt van Knit Kids. Ook ideeën zijn welkom. Je kunt je ideeën en foto's sturen naar knitkids@ziggo.nl.

Wil je een workshop of cursus volgen, of wil je dat Knitkids op je verjaardagsfeestje komt? Mail mij dan.

Natuurlijk vind ik het te gek als je mij volgt op Facebook.

Knit Kids is gevestigd in Dronten.