Workshops en mini cursus

Bij Knitkids heb je de keus uit drie verschillende workshops of cursussen om haken en breien te leren. De workshops zijn in eerste instantie voor kinderen, maar mama's en oma's zijn ook van harte welkom!

walvis
gesneden2

Workshop

Wil je kennismaken met haken of breien dan is een workshop van twee uur een goed begin. Je kunt dan kijken of het iets voor je is. Ben je linkshandig, geen probleem!

Een workshop duurt ongeveer twee uur. Je leert de basis van het breien of het haken en je maakt direct iets leuks.

Een workshop kost 10 euro, daarvoor krijg je al het gebruikte materiaal en een set gratis breipennen of haaknaald. Schrijf je in op Knitkids@ziggo.nl.

 

 

kleed
detail kleed

Thema workshop bloemenkleed

Tijdens een themaworkshop maken we samen een werkstuk. Wat vind je van dit prachtige bloemenkleed dat je hier op de foto ziet? We maken dit kleed in 3 lessen van ongeveer twee uur, tussen de lessen door kun je dan verder werken. Het formaat van het kleed is 150 x 150 cm.

Het kleed kan door volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar gemaakt worden. De workshop kunnen we gewoon bij jouw thuis of op locatie geven. 

De workshop kost 50 euro per persoon, materiaal inbegrepen. Het materiaal bestaat uit 8 bollen wol van 100 gram, wol voor de bloemen en een haaknaald. Je hebt keuze uit vier kleuren. De cursus gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen.

Knitkids@ziggo.nl

meisje

Minicursus

Mini-cursus breien of haken

Wil je echt leren breien of haken dan kun je je inschrijven voor een mini-cursus. Een mini-cursus bestaat uit drie lessen van twee uur. Je leert dan de meest gebruikte steken en technieken. De cursus wordt gegeven in Dronten. Volg deze site en Facebook om te zien wanneer er weer een cursus start.

De prijs bedraagt 45 euro per persoon. Benodigd materiaal plus haak- of breinaalden zijn inbegrepen.